Сити Дизайн Девелопмънт – продукти и хора, на които разчитате!

 

Ние сме различни в сферата, в която работим. Заявявам това след 20 години опит в надграждане на способности и познания.

CDD е основана през 2004 г от Мариана Чалъкова, когато нейна основна дейност са проектиране, доставка и монтаж на архитектурно осветление и подови покрития за обществени сгради.

Пред следващите години гамата от продукти и услуги се разширява, като обхваща почти всички елементи на интериора – архитектурно и декоративно осветление, мокет и мокетни плочи, ПВЦ и линолеум, паркет, тапети и декоративен текстил. Наши партньори са фирмите- лидери в световен мащаб в бранша.

Съвместно с дизайнери и конструктори разработваме и произвеждаме мебелно обзавеждане други елементи на интериора, отговарящи в най-голяма степен на корпоративната идентичност, спецификата на дейността и индивидуалните желания на нашите клиенти.

Екипът на CDD се състои от 18 души - инженери, дизайнери, търговци и монтажници, разностранно профилирани и високо квалифицирани. Ние работим в отворено простанство, където всеки има пряка комуникация със своите колеги. Офисът ни, подобно на проектите, които разработваме, предоставя оптимална и вдъхновяваща творческа среда.

От 2006 г. CDD поема ролята и на главен изпълнител на проекти за обзавеждане или обновяване на обществени сгради, като съчетава в едно функции по управление на проекта и неговата реализация ''до ключ''. Ние участваме в целия процес, от изработване на концептуален проект в партньорство с архитекти и дизайнери, консултации при избора на материали, изработка на мострени табла, организация на доставки, изработка и монтаж, координиране на подизпълнители и така, стъпка по стъка, до окончателното завършване и предаване на обекта.

В процеса на работа CDD комбинира трите най-важни параметра за всеки клиент: атрактивна и подходяща визия, оригинална и съобразена с всички компоненти функция и оптимален бюджет. Интериорните ни проекти се отличават с ненатрапчив, но осезаем комфорт, естетика с непреходен стил и качество на влаганите материали. Не случайно след 20 години работа нашите клиенти продължават да се обръщат към нас като креативен и надежден в изпълнението си партньор.

Благодарим ви, че сте с нас в този интересен и хубав момент от развитието ни.

Мариана Чалъкова,

Основател и управител

CEO image

Mariana Chalakova

Founder and CEO

E-mail: info@cdd.bg

x
x