Хотел Френдс, Лозенец

19/09/2019

Летният сезон осезаемо прелива в есен, но ние няма как да не обръщаме поглед към изминалите слънчеви дни.

Именно това ни доведе до хотел Френдс, Лозенец – един от любимите ни бутикови хотели на българското Черноморие. Тихо, стилно и естествено пространство, което предлага не само място за отсядане, а и спокойна почивка в зареждаща атмосфера.
Хотелът и обстановката му  предразполагат към добро ваканционно настроение. Естественото усещане на пространството, в комбинация с дървени материали, текстил  и други интериорни решения носят топлото усещане за лятна вила.

За да допълним лятното усещане, покрихме подовете с мокетни плочи Reform Terra от Ege Carpets. Ege Carpets са доверен и дългогодишен партньор с основен фокус дизайн и производство на уникални мокети с всевъзможни дизайни. Самата Reform Terra колекция пък трансформира гори, океани и пустинни пейзажи в абстрактни подови повърхности с органични и меки шарки. За хотел Френдс ние заложихме на океанския мотив. Създадената морска атмосфера, обаче, не е единственото преимущество на мокетите. Те са направени от полиамид ECONYL® базиран на рециклирани рибарски мрежи и други преработени материали. А комбинацията с Еcotrust гръб, произведен от пластмасови бутилки, е истинско зелено решение и сертифицира продукта по стандартите на Cradle to Cradle.

Работата по проекти, които дават възможност за реализация на зелени, смислени и съобразни решения, е истинско удоволствие. Пожелаваме успех на хотела и прекрасна почивка на посетителите му.