CDD е водещ интериорен изпълнител на българския пазар с над тридесет годишен опит

Ние сме предпочитан партньор на архитекти, дизайнери, проектови ръководители, наематели, собственици на офис сгради и хотели, които търсят цялостно или специализирано интериорно решение или консултация кое е най-доброто такова за техния проект.

Професионализма и нашето ноу-хау са добре познати и ценени. Портфолиото от производители партньори на CDD покрива широк диапазон от интериорните и екстериорните аспекти на даден проект. Партньори като Sedus, Interface, Ege, Zumtobel, Bega и Buzzi Space за лидери и задават тенденциите в техните съответни индустрии.

Екипът ни смесва тяхната експертиза с дългогодишния ни опит за да предостави на клиентите ни цялостен продукт и услуга отговаряща точно на нуждите им. И дори ако нашето продуктово портфолио не може да задоволи нуждите на проекта клиентите ни могат да разчитат на мебелни решения по индивидуален проект отличаващи се с високо качество и отношение към детайла.

Отдаденост, компетенция, надеждност, все части от нашите ценности, са нещата които карат собственици на хотели, дизайнери, архитекти и международни корпорации като VM Ware, Hilton, Microsoft, Hewlett packard, Кока Кола, Сиско, Лореал и Ерискон да считат CDD за техния доверен партньор. 

Споделяме Вашата страст и знаем, че работата и проекта Ви трябва да е толкова важен за партньорите Ви колкото и за самите Вас. Екипът ни знае, че успехът е общо постижение и затова ние няма да спестим усилия в приноса ни за него.